50 års jubilæumsfest
Sæt et STORT X i kalenderen d. 22/6-2019

IF KVIK fejrer 50 års jubilæum, og det kommer naturligvis ikke til at gå ubemærket hen! ALLE ER VELKOMNE!

I 2019 er det 50 år siden de tre idrætsforeninger i Simested, Hvam og Hvilsom satte sig sammen og dannede én sammensluttet forening, der kom til at hedde I.F. KVIK.
Sidenhen er der indgået et velsmurt samarbejde med Aalestrup IF, som har skabt et velrenommeret omdømme som en af Himmerlands bedst samarbejdende klubber på tværs af fodbold og håndbold.

-Lørdag den 22. juni 2019 har man i I.F. KVIK valgt at markere klubbens 50 års jubilæum på Hvam stadion, hvor der vil være forskellige aktiviteter dagen igennem. Der vil blandt andet blive opstillet en "memory-Lane væg" af plancher med foto og avisklip af tiden som er gået. Og sidst men ikke mindst bliver der afviklet en fodboldkamp af klubbens førstehold, som i år 2019 tørner ud i serie 1. (+en masse andre aktiviteter der bliver offentliggjort senere)

Der bliver fra klubbens side lagt op til en hyggelig dag på Stadion. Vi håber på at en masse af de gamle spillere, klubfolk og tilhængere, som er kommet i foreningen igennem de mange forgangne år, vil møde op på denne dag. Og få en snak om de gode gamle dage i klubben. Sammenholdet som KVIK har været kendt for igennem tiderne, kan ingen tage fra os - lad os genoplive dette på denne dag!

Om aftenen bliver jubilæet fejret med en gigantisk sommerfest i teltet på Hvam Stadion, hvor der skal spises, hygges, snakkes og danses til musik fra Peter Christensen i form af Diskotek Venus. 

Hvis man synes det lyder spændende, opfordrer man fra klubbens side, til at møde op til hyggeligt samvær, både om dagen til serie 1 kampen, men bestemt også til festen om aftenen... Og hvis det er muligt, at kontakte de hold-kammerater/veninder som man tilbragte de mange kamp/træningstimer sammen med i de goe gamle dage, og samle sit hold til nogle hyggelige stunder sammen.

Festen bliver afholdt d. 22/6-19 kl. 18.30 til 02.00 
Og man kan deltage for blot 150kr. (tilmelding kan foregå nedenfor, eller til Jesper Andersen tlf.40681544 eller til Lars Bisgaard tlf.21790999)

-vi håber at folk vil reservere dagen i kalenderen, og allerede nu tilmelde sig til den store teltfest, nedenfor

Mvh. IF KVIK


Onlinetilmelding til vores 50 års jubilæumsfest er lukket - Kontakt Lars Bisgaard (21790999) Hvis du har spørgsmål til festen

God fest til alle!  ;-)  
IF-KVIK | Kirkebyvej 26B | 9620 Aalestrup | Tlf.: +45 78781729