Gymnastik
Sæsonen 2016-2017 med
Situationsbilleder fra opvisningen.

 
IF KVIK´s forårsopvisning i Østhallen 11. marts 2017
Traditionen tro byder de første spæde forårstegn også gymnastikopvisning rundt omkring i landet. Dette var også tilfælde  i weekenden, hvor gymnaster og publikum mødte op i Østhallen til en flot og hyggelig formiddag.
Gymnastikopvisningen er det alle ser frem mod. Så skal holdene vise hvad de har øvet sig på det sidste halve år. Igen i år var der 4 forventningsfulde gymnastikhold, samt et en flok håndbolddrenge. Der er færre hold end for år tilbage, men igen i år er der heldigvis mange børn på de enkelte hold. Så det var en stor flok gymnaster, håndbolddrenge, trænere og hjælpetrænere der stolt gik på gulvet til den fælles indmarch.
Efter den fælles seance, var første hold på gulvet Tumlingene fra Hvam (1-3 år), de var selvfølgelig ledsaget af deres forældre. Både børn og voksne viste at der i løbet af året har været trænet ihærdigt på at hoppe, springe, balancere, kravle, lave kolbøtter osv. Selv om man er lille kan man sagtens lave gymnastik, det viste holdets yngste deltager, som ikke kunne gå, da holdet startede i efteråret.
Næste hold på gulvet var Krudtuglerne fra Hvilsom (3-6 år). Til den store flok energifyldte gymnaster var der ikke mindre end fem hjælpetrænere. De startede med at vise lidt hop, sving og løb, inden de tog redskaberne i brug. Her viste børnene at de havde krudt i en vis legemsdel, og hurtigt lavede de både forlæns og baglæns kolbøtter, balance og spring hen over de forskellige redskaber, samt viste hvad de kunne på den oppustelige teamtrack.
Så blev det igen tid til et hold fra Hvam, nemlig Krummerne( 4-7 år). En flok søde piger, der kom på gulvet som tusindben til hittet fra 1980´ne ”Tu-tu-tusindben”. De var fire og fire iført et specialdesignet tusindbenkostume, og udførte heri flere synkroniserede øvelser. Pigerne viste desuden bl.a. håndstand, kolbøtter og forøvelser til at lave flikflak, og brugte i øvrigt redskaberne flittigt.
Sidste gymnastikhold på gulvet var Fart over feltet fra Hvilsom (0.-3 klasse) – og der var virkelig fart over feltet. De startede med et (højt) kampråb, og så var deres opvisning ellers i gang. De viste først en flot koreografi til sangen ”Happy”. Derefter  viste de adskillige øvelser på redskaberne. Man kunne godt se at disse gymnaster var lidt større end på de andre hold, idet nogle af øvelserne var lidt vildere end hidtil set. De sluttede deres opvisning af med en koreografi, hvor de hver især havde en vimpel i hånden, hvilket gav et meget flot helhedsindtryk.
Afslutningsvis havde U10 håndbolddrengene lovet at vise, hvad de går og træner til hverdag. De viste mange flotte og høje(!) spring på airtracken, både med og uden redskaber. Desuden viste drengene at de også kan lave diverse saltoer osv. Desværre var de kun 4 drenge, da resten af holdet var ude og spille håndboldkamp, og af den grund ikke kunne være tilstede. Men de 4 drenge gav alle publikummer en stor oplevelse med deres betagende spring.
Efter udmarchen sluttede formiddagen med fri tons og tummel på alle de spændende redskaber.
Igen i år skal lyde en kæmpe tak til alle frivillige på og omkring de enkelte hold, som hver uge møder op og leger og træner med børnene, men ikke mindst de frivillige i Østhallen, som er med til at arrangementet kan løbe af stablen. Desuden skal der lyde en stor tak til forældre, bedsteforældre og alle de lokale som bakker op om gymnastikopvisningen.
 
IF-KVIK | Kirkebyvej 26B | 9620 Aalestrup | Tlf.: +45 78781729